Vores tandbehandlinger

Undersøgelse/eftersyn

Tandrensning

Paradentosebehandling

Forebyggende behandlinger

Rodbehandling Tandblegning

Protesearbejde

Tandudtrækninger

Fyldninger

Kirurgi

Billund implantatcenter

På klinikken har vi vores egen operationsstue, hvor vi bl.a. udfører implantatbehandlinger. Her har du mulighed for at få indopereret et titaniums implantat af bedste kvalitet fra Nobel Biocare i kæbeknoglen, hvís du mangler én eller flere tænder. Behandlingen udføres af vores dygtige kirurg, John Jensen, som er overtandlæge på Kæbekirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital. John Jensen udfører også mange andre kirurgiske opgaver på klinikken, såsom fjernelse af visdomstænder, cyster, kontrol og behandling af slimhindelidelser, m.m. Derfor vil det i de fleste tilfælde være muligt for dig som patient, at få foretaget den kirurgiske behandling, her på klinikken.

Paradentosebehandling

Vi har mangeårig erfaring og ekspertise i behandlingen af tandsygdommen paradentose.
Vi har rigtige gode erfaringer med paradentosebehandling. Vi kan i nogle tilfælde give en særlig antibiotika kur (til ikke-rygere), som sammen med en paradentosetandrensning, kan forbedre paradentosesygdommen markant i de tilfælde hvor det vurderes nødvendigt.
Vi tilbyder desuden kirurgi i de tilfælde hvor almindelig paradentosebehandling ikke er nok.
Du er altid velkommen til at spørge os på klinikken, så vi kan forklare dig hvad vi kan anbefale til lige netop dine tænder.
Vi holder os altid opdateret med den nyeste viden.

Klinisk tandtekniker på Klinikken

På klinikken yder vi patienterne den service, at de kan få lavet og repareret tandproteser af en dygtig klinisk tandtekniker – her på klinikken. Dette er en stor fordel for både patienter, tandlæge og tandtekniker, idet samarbejdet og behandlingen kan foregå samlet ét sted. Vores tandtekniker Pia Winther, har egen klinik i Ølgod, men er her på klinikken flere gange ugentligt.
Her følger vi de kliniske nationale retningslinjer